چند توصيه مفيد در سفر به دبي

چند توصيه مفيد در سفر به دبي

بهترين زمان سفر به دبي , ايمني در سفر و توصيه هاي سلامتي و مسافرت زنان و بچه ها و معلولين به دبي از موارد بررسي شده در اين مطلب است

زمان مناسب برای سفر

بهترين زمان برای مسافرت به دبی، اواسط پاييز تا اواسط بهار (نوامبر تا اپريل) می باشد که هوا در اين مدت خنک تر می باشد. در ساير ايام سال، هوا بسيار گرم می باشد به حدی که در تابستان، دمای هوا گاهی به 50 درجه سانتيگراد (122 درجه فارنهايت) نيز می رسد (وضعيت آب و هوای دبی در طول سال). نکته ديگر در انتخاب زمان مسافرت، توجه به زمان ماه رمضان می باشد. در اين ماه، افراد اجازه خوردن و نوشيدن در مکان های عمومی را ندارند. در سال 1383 (2004)، ماه رمضان از حدود 25 مهرماه (16 اکتبر) آغاز می شود و تا 25 آبان ماه (14 نوامبر) ادامه می يابد. نرخ هتل ها در طول مدت ماه رمضان و ماه های گرم سال تا 70% کاهش می يابد. نکته مهم ديگر، توجه به تعطيلات رسمی دبی می باشد. در دبی بعضی از تعطيلات (عيدها) که در تقويم رسمی يک يا دو روز تعطيل می باشند، تا چندين روز جشن گرفته می شوند. (تقويم تعطيلات رسمی در دبی) .

ایمنی در سفر

آمار جرم وجنايت در دبی بسيار پايين است. با اين حال بهتر است احتياط لازم را به عمل آوريد. اداره پليس دبی بخشی تحت عنوان پليس توريست دائر نموده است که کمک شايانی به رفع مشکلات مسافران می نمايد. در اينجا چند توصيه به شما داريم. از مدارک مهم خود مانند پاسپورت و ويزا يک فتوکپی تهيه کرده و در اطاق محل اقامت خود نگهداری نماييد. اشياء باارزش و قيمتی خود را در جای امنی در اتاق هتل محل استقرار خود بگذاريد يا نزد مسئولين هتل به امانت بگذاريد. در جاهای شلوغ و پر رفت و آمد بيشتر مواظب پول و کيف خود باشيد. از حمل مبلغ زيادی پول و چک بپرهيزيد. به اشخاص غريبه اطمينان نکنيد. در هنگام عبور از عرض خيابان مراقب باشيد و حتی المقدور از خط کشی عابر پياده استفاده کنيد و تا توقف کامل اتومبيل ها، از عبور خودداری کنيد. قبل از اينکه اقدام به رانندگی کنيد، با قوانين رانندگی در دبی آشنا شويد و قبل از حرکت، از داشتن بيمه بدنه و شخص ثالث اتومبيل خود مطمئن شويد.

توصیه های سلامتی

کيفيت خدمات پزشکی در دبی خوب می باشد ولی هزينه درمان بسيار بالاست. لذا داشتن يک بيمه خصوصی برای کسانی که زياد به دبی مسافرت می کنند، توصيه می شود. مسافران می توانند در مواقع ضروری و اورژانس، از سرويس درمانی بيمارستانهای دولتی شهر استفاده نمايند. بيمارستان ايرانی ها نيز يکی از بيمارستانهای خوب شهر می باشد که در خيابان الوصل در بردبی قرار دارد. در دبی تقريبا هيچ بيماری واگيردار يا خطرناکی ديده نمی شود. اما به دليل شدت گرما در تابستان، می بايست با قرار نگرفتن در مقابل تابش مستقيم نور آفتاب، نوشيدن آب فراوان و نوشيدنيهای انرژی زا و خوردن نمک بيشتر از ابتلا به بيماری گرمازدگی جلوگيری کرد. در هوای گرم دبی و بويژه در تابستان، حتما از کرم های ضدآفتاب، عينک آفتابی مناسب و کلاه يا چتر استفاده کنيد تا از صدمات وارده به پوست جلوگيری کنيد.

مسافرت زنان به دوبی

زنان مجرد در مسافرت به دبی ممکن است با مشکلاتی مواجه شوند. به دستور شيخ محمد، عکس مردانی که برای زنان ايجاد مزاحمت کنند، در روزنامه های محلی چاپ می شود. به زنان مجرد توصيه می شود از پوشيدن لباسهای تنگ و چسبان خودداری کنند و از اقامت در بعضی از هتل های کم ستاره در برخی از نقاط شهر بپرهيزند و از حضور در سواحل عمومی در ساعات خلوت روز يا شب اجتناب کنند. در صورت برخورد با هر گونه مزاحمتی، فورا پليس را در جريان قرار دهند.

مسافرت با بچه ها

 دبی مکان و مقصد بسيار جالبی برای کودکان است. پارکهای زيبا و مراکز تفريحی فراوان ويژه کودکان لحظات شيرينی را برای کودکان به ارمغان می آورند. در زمان برگزاری فستيوال خريد يا جشنواره تابستانی نيز، برنامه های بسيار جالبی برای کودکان تدارک ديده می شود. اکثر هتل ها سرويس های مخصوص کودکان را ارائه می کنند و در رستورانها نيز منوی مخصوص کودکان وجود دارد. معمولا در همه جا تخفيف ويژه برای کودکان در نظر گرفته می شود.

مسافرت معلولین

اکثر هتل های پنج ستاره خدمات ويژه معلولين را ارائه می کنند ولی در ساير نقاط شهر و بويژه در نقاط ديدنی از اين امکانات خبری نيست. فرودگاه دبی نيز اين خدمات را داراست. تعدادی تاکسی ويژه معلولين نيز در دبی به اين افراد در جابجايي کمک می کنند (تاکسی ها در دبی). محل های پارک ويژه معلولين نيز در اکثر نقاط در نظر گرفته شده است اما رانندگان ديگر معمولا اين محل ها را اشغال می نمايند.

پوشش مناسب در دوبی

با توجه آزادی موجود در دبی، استفاده از هر نوع پوششی در دبی آزاد است اما با توجه به باور های مردم و وجود پاره ای حساسيت ها، بهتر است از پوشيدن لباسهای کوتاه و چسبان بويژه در مناطق بومی نشين که باعث جلب توجه می شود، اجتناب کنيد. معمولا لباسهای نازک تابستانی برای تمام فصول کافی می باشد ولی در بعضی از غروب ها و شبهای زمستان (بويژه هنگام وزش شديد باد و گاهی طوفان شن)، به همراه داشتن لباسی گرمتر مفيد خواهد بود. در بعضی از مکان های سرپوشيده نيز به دليل سرمای توليد شده توسط سيستم های برودتی محل، يک ژاکت يا پليور به همراه داشته باشيد. در طول روز به علت تابش شديد آفتاب، استفاده از يک عينک آفتابی مناسب به همراه کلاه (و يا چتر) لازم می باشد.

درباره نویسنده

مای اصفهان
مای اصفهان

سایت مای اصفهان از سال 2001 میلادی تاکنون در اینترنت فعالیت دارد . این وب سایت مرجع بسیار از وب سایتها و افراد در زمینه های مختلف بوده است .

مقالات ثبت شده توسط مای اصفهان : 1265
اشتراک : چند توصيه مفيد در سفر به دبي در فیس بوک تویتر مای اصفهان

نظرات کاربران درباره چند توصيه مفيد در سفر به دبي

  • برای مطلب چند توصيه مفيد در سفر به دبي نظری وارد نشده است

    نظر خود را بعنوان اولین نفر در مورد چند توصيه مفيد در سفر به دبي وارد نمائید

نظر شما درباره چند توصيه مفيد در سفر به دبي

برای بازدیدکنندگان مخفی خواهد بود

حراجی های مای اصفهان
بازگشت به بالای صفحه