تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد

تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد

9 تکنولوژی که در آینده نزدیک زندگی ما را متحول خواهد کرد

بررسی و معرفی 9 تکنولوژی جدیدی که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد .در دهه اخیر ما شاهد آی تیونز بودیم که انقلاب عظیمی در صنعت موسیقی به وجود آورد. یا باید به آی فون و گوشی های بلک بری اشاره کنیم که دنیای تلفن های همراه، ارتباطات از راه دور و رسانه ها را دگرگون کردند.
اما همه ماجرا به همین جا ختم نمی شود. ما از هم اکنون شاهد محصولاتی هستیم که رنگ تازه ای به زندگی آینده ما بخشیده اند.

پرینتر سه بعدی

چاپ سه بعدی طرح های دیجیتال در حال رشد روزافزون است. چاپگرهای سه بعدی جایگزین پرینترهای جوهرافشان و لیرزی خواهند شد. پیش از این قیمت این چاپگرها ۳۰ هزار دلار بود اما اکنون به ۳ هزار دلار رسیده است که نشان از پیشرفت آنها دارد.
چاپ سه بعدی واقعا فناوری بزرگ و ارزشمندی است. این فناوری شرکت های بزرگ و مشهور قدیمی را به مبارزه می طلبد. در سال ۲۰۱۱ میلادی، آمار فروش پرینترهای سه بعدی حدود ۱.۷ میلیارد دلار بود و احتمالا در سال ۲۰۱۹ میلادی به ۶.۵ میلیارد دلار برسد.

سیگار الکترونیک

با پیشرفت تکنولوژی احتمالا در آینده نه چندان دور شاهد سیگارهای بدون تنباکو هستیم که با باتری کار می کنند. خیلی عالی می شود که سرانجام در آینده از شر این ماده بد بو و دودآلود خلاص شویم. صنعت تولیدات سیگارهای الکترونیک در حال رشد بسیار سریع است و میزان فروش آن از ۴۰۰ میلیون به ۵۰۰ میلیون در سال ۲۰۱۲ رسیده بود و احتمالا امسال دوبرابر هم خواهد شد. بر اساس احتمالات، در طول ده سال آینده شاهد حضور پررنگ سیگارهای الکترونیک خواهیم بود به طوری که بیشتر از سیگارهای معمولی طرفدار خواهد داشت.

پرداخت با موبایل

پرداخت پول از طریق گوشی تلفن همراه فناوری جدیدی است که شاهد پیشرفت روزافزون آن هستیم. با این تکنولوژی دیگر به کیف پول الکترونیک یا پرداخت قبوض از طریق لپ تاپ یا تبلت نیازی نیست. محققان بازار IE کانادایی اعتقاد دارند با این فناوری در سال ۲۰۱۶ میلادی حدود یک تریلیون تراکنش صورت خواهد پذیرفت.
اگر اطلاع داشته باشید در بازار موبایل ها نیز داشتن فناوری NFC (ارتباط از راه نزدیک) به یکی از ویژگی های مورد توجه کاربران برای خرید تبدیل شده است. این فناوری در طول ۵ سال گذشته توسعه زیادی یافته است. NFC به کاربر اجازه می دهد تا از گوشی هوشمند خود همچون کارت اعتباری استفاده کند و پرداخت هایش را انجام دهد. منظور این است که گوشی را همچون کارت روی دستگاه هایی که این فناوری را پشتیبانی می کنند قرار می دهید و در کوتاه ترین زمان ممکن، تراکنش انجام می شود. احتمالا این فناوری در سال ۲۰۱۵ میلادی به اوج خودش برسد.

جایگزینی گاز به جای محصولات نفتی

بنزین و گازوئیل آلاینده های هوا هستند و همه کشورها به دنبال یافتن راهی برای کاهش این آلودگی و حفظ محیط زیست هستند. شاید بد نباشد بدانید ایران پیشگام طراحی و ساخت خودروهای گاز سوز در جهان است که دیگر کشورها می خواهند از این ایده برای خودروهای خود بهره بگیرند.
تولید ماشین های گازسوز از ۵۰ هزار دستگاه در سال ۲۰۰۵ میلادی به ۲.۹ میلیون در سال ۲۰۱۱ رسیده است.

برنامه های پولی تلویزیون

صنعت برنامه های پولی تلویزیون ها رو به گسترش است و شرکت های بسیاری وارد این عرصه شده اند. البته این صنعت مشکلات احتمالی نیز در آینده دارد. تولید کننده های سخت افزار همچون راکو در طراحی و ساخت گیرنده های دیجیتال که شامل نتفیلیکس، هولو، آمازون پرایم و فیلم های یوتیوب است، بسیار موفق ظاهر شده است. با پیشرفت این فناوری باید برای تماشای برنامه های مورد علاقه هزینه کرد.
در حال حاضر، به شبکه ای همچون نتفیلیکس حدود ۲ میلیون کاربر در آمریکا و یک میلیون کاربر بین المللی اضافه شده است و کاربران آن در سراسر جهان به ۳۶ میلیون کاربر رسیده است.

تجارت ابری

محاسبات ابری موج عظیمی در دنیای فناوری و شرکت ها به وجود آورد. نرم افزار به عنوان خدمات (SaaS) نوعی از محاسبات ابری است که نرم افزارهای مبتنی بر وب ارائه می دهد و کاربران می توانند نرم افزارهای موردنظر خود را از طریق مراکز داده عمومی اجرا کنند. به طور مثال، می توان به Google Apps، مایکروسافت ۳۶۵ و وب سرویس آمازون اشاره کرد.
بازار نرم افزار ابری در سال ۲۰۱۱ میلادی حدود ۲۲.۹ میلیارد دلار سرمایه داشت که حدود ۳۱ درصد نسبت به سال ۲۰۱۰ میلادی رشد داشته است. موسسه های موفق انتظار دارند نرم افزارهای ابری تا سال ۲۰۱۶ میلادی به رشدی معادل ۶۷.۳ میلیارد دلار برسند – یعنی حدود ۲۴ درصد رشد داشته باشد.

شبکه سازی مبتنی بر نرم افزار

شبکه سازی مبتنی بر نرم افزار (SDN) که به جای سخت افزار از نرم افزار برای ایجاد شبکه های کامپیوتری استفاده می کند، معماری جدیدی در سیستم شبکه به وجود خواهد آورد. بازار جهانی SDN برای شرکت ها و ارائه دهنده های سرویس های ابری احتمالا از ۳۶۰ میلیون دلار به ۳.۷ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۶ میلادی رشد پیدا خواهد کرد.
کاربران اصلی این فناوری شامل گوگل، فیس بوک، وریزون و تلکام آلمان هستند که احتمالا در طول سه تا ۵ سال آینده رشد روزافزونی خواهند داشت.

انرژی خورشیدی

انرژی خورشیدی در آینده ای نه چندان دور در همه بخش های زندگی بشری خودنمایی خواهد کرد و جای فناوری های خورشیدی قدیمی را خواهد گرفت. تفاوت میان آنچه در ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته بوده ایم و جایگاهی که اکنون داریم نشان دهنده ارزش انرژی خورشیدی در جهان است. هزینه کردن برای ساخت پانل های خورشیدی چیزی است که در همه جای جهان جا افتاده است.
انرژی خورشیدی آینده انرژی های مصرفی بشر را در دست خواهد گرفت و هزینه ها را تا حد بسیاری کاهش خواهد داد.

داروهای شخصی

ژنوم – علم مطالعه ژن انسان ها – پیشرفت بسیاری کرده و قرار است داروها را شخصی سازی کند و درمان های سلامتی را برا ی هر بیمار به طور اختصاصی تهیه کنند. البته هزینه این کار فاکتور بسیار مهمی است. هزینه ژنوم های انسانی در سال ۲۰۱۱ میلادی حدود یکصد میلیون دلار بود اما اکنون ۱۰ هزار دلار هزینه دارد. احتمالا در آینده کمتر هم شود.
برترینها
 

درباره نویسنده

مای اصفهان
مای اصفهان

سایت مای اصفهان از سال 2001 میلادی تاکنون در اینترنت فعالیت دارد . این وب سایت مرجع بسیار از وب سایتها و افراد در زمینه های مختلف بوده است .

مقالات ثبت شده توسط مای اصفهان : 1265
اشتراک : تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد در فیس بوک تویتر مای اصفهان

نظرات کاربران درباره تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد

  • برای مطلب تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد نظری وارد نشده است

    نظر خود را بعنوان اولین نفر در مورد تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد وارد نمائید

نظر شما درباره تکنولوژی های جدید که زندگی ما را دگرگون خواهد کرد

برای بازدیدکنندگان مخفی خواهد بود

حراجی های مای اصفهان
بازگشت به بالای صفحه