دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی

دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی

برخی افراد شبکه های اجتماعی را برای بازاریابی اینترنتی استفاده میکنند، این مقاله دلایل شکست را در این راه بررسی میکند

صاحبان کسب و کار اینترنتی باید از قبل از اهمیت و تااثیر شبکه های اجتماعی متوجه باشد.بنابراین عوامل خارج از تجارت الکترونیک زیادی وجود دارد که باعث اشتباه وشکست می شود.
 
 
در حالی که مطالب زیادی در مورد بهترین تکنیک های مواجهه با شبکه های اجتماعی وجود دارد. به همین دلیل ما به دنبال مشخص کردن اشتباهات رایجی هستیم که در برخورد با شبکه های اجتماعی در وب مارکتینک رخ میدهد.
 
 

۱) تمرکز بر کمیت دنبال کنندگان شما نه کیفیت آنها

بسیار خوب و فوق العاده است اگر ما صدها دنبال کننده در شبکه های اجتماعی خود داشته باشیم، اما آنها خیلی به کار نمی ایند، اگر دنبال کننده های شما به حرفه ی شما علاقه نداشته باشند.
۶۰% مردم محصولات را در فیس بوک به اشتراک میگذارند بنابراین شما نیاز دارید به یافتن افراد علاقه مند به کار خود.

۲) بصورت مرتب پست های مشغول کننده قرار ندادن

بروز رسانی ها می تواند بسیار جذاب باشد برای کاربران برورسانی ها یا همان آپ دیت ها میتوانند مخاطبان زیادی را بخود جذب کنند.بیش از ۱۷۶ میایون نفر در دنیا محصولات خود را به صورت آن لاین در سال خریداری میکنند. بنابراین نیاز دارند که به آنها توجه شود.

۳) دنبال کننده های خود را به مشتریانتان تبدیل نکردن

مکالمه ها و گفتگو ها برای کاربران بسیار حائز اهمیت است. داشتن هزاران کاربری که پستهای شما را به اشتراک بگذارند بسیار عالی است، اما اگر شما به آنها بصورت مستقیم به عنوان مشتری نگاه نکنی و سعی در فروش کالای خود کنی تا زمانی که آنها خود تمایل به خرید داشته باشند اشتباه است.
زیرا تنها ۱۲% افراد در شبکه های اجتماعی از تبلیغات اقدام به خرید خواهند کرد. شما باید مطمعن شوید تبلیغتان چشم گیر باشد.

۴) بروی کانال های فراوانی در شبکه های اجتماعی تمرکز کردن

مگر اینکه شما فردی را بصورت ویژه برای انجام فعالیت در شبکه های اجتماعی استخدام کنید، بخاطر گستردگی شبکه های اجتماعی موجود انرژی بسیاری را باید صرف فعالیت در کانال اجتماعی کنید، فیس بوک به تنهایی ۱٫۲۳ میلیارد کاربر در سرار جهان دارد که این جایی است که شما باید تمرکز کنید

۵) نداشتن شخصیت برند

اگر مردم فکر کنند که پست های شما خیلی عمومی و کسل کننده میباشد، کمتر به دریافت آنها یا خرید علاقه نشان خواهند داد. شما باید مطمعن باشید که پست هایی که قرار میدهید بروز باشد.
برای این اطمینان شما میتوانید این کارها را به یک مدیر شبکه های اجتماعی اختصاص دهید که تقریبا ۲۲% کمپانی ها ازین مدیران استفاده میکنند.

۶) هرز گفتن

یکی از چیزهایی که باید رعایت کنید جلوگیری از اسپام ها یا حرف­های گزاف است، اگر دنبال کننده های شما احساس کنند گه شما دارید گزافه گویی میکنید و پست های بی هدف قرار میدهید، به سادگی از دنبال کردن شما پشیمان خواهند شد. امروزه بطور متوسط ۱۴٫۵ میلیارد پیام بصورت اسپم منتشر میشود.

۷) نداشتن استراتژی

بصورت کورکورانه و بی هدف فعالیت کردن در شبکه های اجتماعی ایده ی خوبی نیست. شما به یک استراتژی قوی و دقیق برای فعالیت در این شبکه ها نیاز دارید.
۵۳% فعالان تجارت الکترونیک از شبکه های اجتماعی برای افزایش مشتریان خود استفاده میکنند که ۹۰% آنها دارای استراتژی های خاص خود هستند.
aftab

درباره نویسنده

مای اصفهان
مای اصفهان

سایت مای اصفهان از سال 2001 میلادی تاکنون در اینترنت فعالیت دارد . این وب سایت مرجع بسیار از وب سایتها و افراد در زمینه های مختلف بوده است .

مقالات ثبت شده توسط مای اصفهان : 1265
اشتراک : دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی در فیس بوک تویتر مای اصفهان

نظرات کاربران درباره دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی

  • برای مطلب دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی نظری وارد نشده است

    نظر خود را بعنوان اولین نفر در مورد دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی وارد نمائید

نظر شما درباره دلایل شکست بازاریابی های شبکه های اجتماعی

برای بازدیدکنندگان مخفی خواهد بود

حراجی های مای اصفهان
بازگشت به بالای صفحه